Ngemeng ngemeng ga karuan (SPAM)

14 01 2010

Wingi aku jek ket ceting karo konco ku SMP. Bosone gawe boso suroboyoan, tapi gak atek grammer khas se suroboyo. Soale awak dewe wong loro iki wis sodok insap ceritane. Dadine sak iki pengen posting nggawe boso suroboyo, tapi ga ngerti opo sing arepe di posting rek, dadine ngemeng ngemeng ga karuan sodo nyepam iki. sepurane sing akeh loh.

Ngomong2 boso suroboyo, kok rasa rasane aku wes jarang krungu onok wong ngomong boso suroboyoan, akeh akehane gawe boso Indonesia. Ancene seh, basa Indonesia iku basa persatuan, tapi suwe suwe yo Baca entri selengkapnya »

Iklan